Details

Zondag 26 november 2023 van 15:00 tot 16:30 uur
Afgelopen
Onze Lieve Vrouwe Ten Hemel Opneming
Kerkstraat, Reusel, Nederland

Een Hemels Spektakel: Harmonie Concordia betovert publiek met Hemelse Verhalen en Muziek 

Op zondag 26 november, zal de kerk van Reusel transformeren tot een magische plek waar hemelse verhalen tot leven komen door de kracht van muziek. Harmonie Concordia geeft een muzikale voorstelling met als thema "Hemelse Verhalen". Dit unieke evenement belooft een onvergetelijke middag te worden, waarin muziek en vertelling samenkomen om het publiek te betoveren. 

Het harmonieorkest, onder leiding van dirigent Will Veraa, heeft maandenlang gewerkt aan een indrukwekkend repertoire dat u meeneemt op een reis door hemelse verhalen. Dit concert is meer dan alleen muziek; het is een meeslepende ervaring waarbij de muzikale klanken worden gecombineerd met vertellingen die de verbeelding prikkelen en de ziel raken. 

Een speciale verteller, Pastoor David van Dijk, neemt u op zijn eigen enthousiaste manier mee in de verhalen, die variëren van oude mythen tot bijbelvertellingen. Deze verhalen worden ondersteund door prachtige muziek. Muziekwerken, speciaal gecomponeerd voor deze verhalen!  

Dirigent Will Veraa is sinds enkele maanden muzikaal leider van harmonie Concordia. Onder zijn bezielende leiding worden de muzieknoten tot een melodie gebracht, waarna de melodie tot leven komt. Wij stellen dan ook vol trots Will Veraa aan u voor! 

Dit concert is geschikt voor alle leeftijden en zal een onvergetelijke middag bieden voor liefhebbers van muziek, kunst en verhalen. Het harmonie Concordia nodigt u uit om zich bij hen aan te sluiten en samen een hemelse ervaring te delen.

Dorp
Reusel

Over de organisator

Muziekvereniging concordia reusel
Alle activiteiten van onze muziekvereniging die bestaat sinds 1919... Lees meer