Details

Vrijdag 3 februari 2023 van 20:30 tot 23:59 uur
Afgelopen
Cultureel Centrum de Kei
Kerkplein, Reusel, Nederland

Op vrijdag 3 februari geeft Vernice de aftrap voor een nieuwe cyclus muziekavonden. Dit keer is the Redband te gast in de Kei.

The RedBand is een 5-koppige band uit de Kempen die bestaat vanaf 2005. Tot 2016 bestond het repertoire uit pop/rock covers uit de jaren 70/80, maar toen ging het roer om en richtte de band zich met veel plezier op dansbare soul/disco classics. Hiermee werd menig muziekcafé omgetoverd tot een swingende disco.
Na 5 jaar vond men het tijd om de band weer opnieuw uit te vinden. Iets subtieler, iets rustiger,  met de nadruk op samen muziek maken met ruimte voor de eigen invulling. Semi-akoestische uitvoering van fijne popnummers, voor evenementen in intieme, warme en mooie sfeer. Dit past natuurlijk perfect in de setting van de Vernice & Friends avonden. 

Vernice verzorgt de muzikale invulling van de rest van de avond. De afgelopen weken  heeft het quintet weer enkele nieuwe nummers aan repertoire toegevoegd waaronder  een eigen bewerking van Multicolor (Son Mieux). Verder worden oude pareltjes van  CSNY, the Police, Heart, Poco en Stealers Wheel afgewisseld met akoestische bewerkingen van nummers van o.a. George Ezra,  Brittney Spears, Ed Sheeran en John Mayer. Ook het werk van eigen bodem komt aanbod met nummers van Racoon, Ilse de Lange, Miss Montreal en Hannah Mae. Alles semi-akoestisch uitgevoerd met de van Vernice zo bekende harmonieuze samenzang.   

Een mooie gelegenheid om onder het genot van een pintje, glas wijn of ander drankje – en zonder opgelegde corona beperkingen – weer eens ouderwets te genieten van live muziek.

Tot vrijdag 3 februari, c.c. de Kei in Reusel.
Aanvang 20:30 uur. Gratis toegang.

Dorp
Hooge Mierde, Hulsel, Lage Mierde, Reusel

Over de organisator

Vernice
Vernice is een van oorsprong Reuselse muziek formatie bestaande uit Willeke Dirks, Wil van Dijsseldonk, Gerard van Gompel, Frans Heesters...... Lees meer