Details

Vrijdag 27 januari 2023 tussen 20:00 en 23:59
Afgelopen
Café-Zaal de Koster
Wilhelminalaan, Reusel, Nederland

Stichting Karnaval Reusel bestaat 33 jaar in 2023. We vieren dit graag met iedereen in het weekend van 27 tot en met 29 januari 2023.

Om 20:00 uur trappen we af met een receptie voor genodigden waar ruimte is om de stichting te feliciteren met het jubileum. Hiervoor zijn onder andere alle Prinsen, Adjudanten, Oppernarren en D’r Neffe Narren die we door de jaren heen hebben gekend, uitgenodigd, samen met de leden en oud-leden van de stichting. Ook alle besturen van carnavalsverenigingen uit de regio zijn hiervoor benadert. Mochten we iemand vergeten zijn persoonlijk uit te nodigen, dan doen we dat bij deze alsnog. Ben of was jij in de afgelopen 33 jaar betrokken bij Stichting Karnaval Reusel? Voel je dan welkom en komt gerust langs. 

Vanaf 21:00 uur is er een feestavond voor iedereen, zodat we samen een mooi feest bouwen. De muziek op deze avond zal verzorgd worden door DJ Stef Stuntpiloot.   

Dorp
Reusel

Over de organisator

Stichting Karnaval Reusel
Stichting Karnaval Reusel is de drijfveer achter carnaval in Reusel. De Stichting organiseert alle activiteiten rondom carnaval in het do...... Lees meer