Muziekmiddag met kinderkoor Pop-up en muziekgroep Willton

Willton

Details

Zondag 15 mei 2022 van 13:30 tot 17:00 uur
Afgelopen
De Houtert 6, Lage Mierde

Kinderkoor Pop-up

September 2019 is het Kinderkoor Pop-up van start gegaan onder leiding van Ankie Lepelaars. Leden van Gemengd Koor Music to Move uit Hulsel kwamen op het idee om een kinderkoor op te richten. En zo begonnen de repetities in ’t Drieske in Hulsel. Sinds september 2021 repeteren we iedere donderdagavond in de Ster in Lage Mierde. Kinderkoor Pop-up is een koor voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar die het leuk vinden om te zingen en muziek te maken samen. We zingen Nederlandstalige liedjes maar ook Engelse popliedjes vinden we heel erg leuk. Dan bedenken we er graag een dansje en bewegingen bij. Zingen en dansen maakt ons blij!

Evi, Eva en Nola

3 zangleerlingen uit Hooge Mierde die ook bij het kinderkoor Pop-up hebben gezeten. Ze krijgen alle 3 thuis zanglessen van de uit Bladel afkomstige Britt Daniëls. Ze hebben speciaal voor deze middag een nummer ingestudeerd welke ze aan jullie willen laten horen.

Willton

Willton met muziek uit de jaren 70, 80 die al menigmaal hun muziek ten gehore hebben gebracht op diverse muziekavonden. De bezetting wordt gevormd door Ankie Lepelaars-Lavrijsen (Zang, piano en dwarsfluit), Wil van Dijsseldonk (Gitaar en zang), Ton Lavrijsen (Zang en Cajon), en last but not least Hans van de Pol (Gitaar en zang). Willton zal tijdens de muziekmiddag fungeren als rode draad en tevens het kinderkoor Pop-up, als de 3 solisten begeleiden.

Dorp
Hooge Mierde, Hulsel, Lage Mierde, Reusel

Over de organisator

Willton
Akoestische muziek en organisatie Reuselse, Hooge- en Lage Mierdse muziekavonden.... Lees meer