Reuselse muziekavond

Willton

Details

Vrijdag 29 oktober 2021 van 19:00 tot 23:59 uur
Afgelopen
Reusel-Markt
Markt, Reusel, Nederland

Muziekavond 29 Oktober 2021 in de Kei

Frans Timmermans

Bekend om zijn Gitaar Memories. Hij is vooral bekend met zijn nummers van de Shadows  en diverse nummers waar hij zelf een gitaar bewerking voor heeft gemaakt. 

Juggling Daisies

Susan Johnson (Toetsen, Dwarsfluit, Vocals), Dennis van den Borne (Bas, Contrabas) en Jordi Buter (Gitaar, Ukulele, Vocals) zijn in 2020 bij elkaar gekomen om samen nieuwe nummers te schrijven. Allen hebben jarenlange ervaring in andere bands met eigenwerk en covers achter de rug. Maar net toen we onze eerste repetitie gepland hadden kwam de corona pandemie ons land binnen. En die gooide in het begin nogal de muzikale energie om. Maar dat mag de pret niet drukken nu we weer opgestart zijn en aardig op stoom komen. Muziek in Nederlandse en Engelse taal, akoestische luister liedjes gewoon Juggling Daisies 

Ambiance en Shlagerzanger  Adje Palen.

Geboren Reuselnaar  15 oktober 1955.Vertrokken uit Reusel in 1990 naar brabantse Bakel voor uitbating van een Cafetaria. Tot 1994. Van 1994 verhuist naar het Belgische Balen bij Mol voor uitbating van een Brasserie/Taverne.   Beroep Kok!In mijn Taverne waren maandelijks elke laatste vrijdag van de maand Live optredens van duo,trio en verschillende regio bands. Hierdoor ben ik aangestoken door ook te gaan zingen en later gaan optreden. 1e cd opname in 1999 was regionaal ook direct een succes met het carnavalsnummer Ik voel me helemaal te gek vandaag! 1e optreden in Nederland was direct al bij De Valk in de Krekwaikwo show!  Zenuwen!!!  Volle zaal. Onder tussen is mijn repertoire uitgebreid tot 9 eigen nummers en vele covers van bekende Nederlandse en Vlaamse artiesten. Tot een totaal van 130 nummers. Gekende nummers bij de 50 plussers!

Willton

Met muziek uit de jaren 70, 80 die al menigmaal hun muziek ten gehore hebben gebracht op diverse muziekavonden. De bezetting wordt gevormd door Ankie Lepelaars-Lavrijsen (Zang, piano en dwarsfluit), Wil van Dijsseldonk (Gitaar en zang), Ton Lavrijsen (Zang en Cajon), en Hans van de Pol (Gitaar en zang).

We starten om 19.00 uur i.v.m. de Corona sluitingstijd.

Dorp
Hooge Mierde, Hulsel, Lage Mierde, Reusel

Over de organisator

Willton
Akoestische muziek en organisatie Reuselse, Hooge- en Lage Mierdse muziekavonden.... Lees meer