Details

Dinsdag 18 juni 2024 van 19:00 tot 22:00 uur
Over 17 uur
MFA Hart van Hapert
Oude Provincialeweg, Hapert, Nederland

Zit jij in het bestuur van een sport-, theater-, of gezelligheidsvereniging en wil jij meer weten over de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen? Wij organiseren een informatiebijeenkomst.

In de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) staan maatregelen om de kwaliteit van bestuur en toezicht bij verenigingen en stichtingen te verbeteren. We merken dat veel verenigingen vragen hebben over deze wet. Zit jij in het bestuur van een sport-, theater-, of gezelligheidsvereniging en wil jij meer weten over deze wet? Op dinsdag 18 juni organiseren we samen met de gemeenten Bergeijk, Bladel en Eersel een informatiebijeenkomst over de WBTR. Tijdens de bijeenkomst leggen notaris Jan Tops en juriste ondernemingsrecht Rense Gommers van notarispraktijk Lexperience alles uit over deze wet. Daarnaast is er ruimte voor al jullie vragen.

Praktische informatie

De informatiebijeenkomst is op dinsdag 18 juni om 19.30 in de MFA Hart van Hapert, Oude Provincialeweg 21, 5527 BM, te Hapert. De inloop start om 19.00.

ER ZIJN NOG MAAR EEN PAAR PLAATSEN BESCHIKBAAR

Per vrijwilligersorganisatie kunnen twee leden aanwezig zijn. Vanwege het beperkte aantal plaatsen is aanmelden verplicht.

Aanmelden?

Aanmelden kan tot uiterlijk 9 juni via het formulier op www.eersel.nl/wbtr.

Vragen?

Heb je vragen over de uitnodiging? Neem dan contact op met Tessa van Dooren door te mailen naar of op maandag, dinsdag en donderdag te bellen naar 088 – 497 01 62.

Dorp
Hooge Mierde, Hulsel, Lage Mierde, Reusel

Reacties

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Team Maatschappelijke Ontwikkeling (Gemeente Reusel-De Mierden)
Team Maatschappelijke Ontwikkeling (Gemeente Reusel-De Mierden) heeft nog niets over zichzelf geschreven.