Hooge Mierdse muziekmiddag

Willton

Details

Zondag 14 juli 2024 van 14:00 tot 18:30 uur
Afgelopen
Weeldsedijk 2, Hooge Mierde

Hooge Mierdse muziekmiddag

Wil Panjoel

Wil Panjoel speelt gitaar en zingt al heel zijn leven, vroeger al met zijn broers als “de gebroeders Panjoel”. Later heeft hij in diverse lokale bandjes gespeeld zoals Lijn 50, Reshuffle en Taksie. Ruim 10 jaar geleden is Wil met zijn vrouw Caroline naar Spanje verhuisd waar hij ook in de diverse cafeetjes solo optreedt. Wil heeft zijn stekje vlak bij Reusel altijd aangehouden want hij komt nog regelmatig terug naar zijn geboorte streek waar hij nog vele vrienden heeft.

Adje Palen.

Ambiance en Schlagerzanger. Geboren Reuselnaar 15 oktober 1955. Vertrokken uit Reusel in 1990 naar Brabantse Bakel voor uitbating van een Cafetaria. Tot 1994. Van 1994 verhuist naar het Belgische Balen bij Mol voor uitbating van een Brasserie/Taverne. Beroep Kok! In mijn Taverne waren maandelijks elke laatste vrijdag van de maand Live optredens van duo, trio en verschillende regio bands. Hierdoor ben ik aangestoken door ook te gaan zingen en later gaan optreden. 1e Cd-opname in 1999 was regionaal ook direct een succes met het carnavalsnummer Ik voel me helemaal te gek vandaag!. 1e optreden in Nederland was direct al bij De Valk in de Krekwaikwo show! Zenuwen!!!  Volle zaal. Ondertussen is mijn repertoire uitgebreid tot 9 eigen nummers en vele covers van bekende Nederlandse en Vlaamse artiesten. Tot een totaal van 130 nummers. Gekende nummers bij de 50-plussers!

Willton 

Met muziek uit de jaren 70, 80 die al menigmaal hun muziek ten gehore hebben gebracht op diverse muziekavonden.De bezetting wordt gevormd door Ankie Lepelaars Lavrijsen (Zang, piano en dwarsfluit), Wil van Dijsseldonk (Gitaar en zang), Ton Lavrijsen (Zang en Cajon), Nick van Engelen (Gitaar en zang). En last but not least Hans van de Pol (Gitaar en zang).

Dorp
Hooge Mierde, Hulsel, Lage Mierde, Reusel

Reacties

Over de organisator

Willton
Akoestische muziek en organisatie Reuselse, Hulselse, Hooge- en Lage Mierdse muziekavonden.... Lees meer