Zomeravondconcert

Sirena

Details

Zondag 30 juni 2024 van 18:00 tot 20:00 uur
Over 12 dagen
Myrthaplein 8, Hooge Mierde

Met veel enthousiasme kondigen we het jaarlijkse zomeravondconcert van Muziekvereniging Sirena aan! Op 30 juni, vanaf 18.00 uur, verandert het plein bij de kerk in Hooge Mierde in een muzikaal paradijs. Dit concert belooft een avond vol luchtige en toegankelijke muziek die perfect past bij een zomerse avond.

Programma en Deelnemers

Het concert biedt een gevarieerd programma met een optreden van onze Jeugd Slagwerkgroep. Onze getalenteerde jonge muzikanten zullen de avond openen. Ze hebben de afgelopen maanden hard geoefend en ze zijn er klaar voor. Hierna zal onze Slagwerkgroep Sirena een optreden verzorgen die gegarandeerd indruk zal maken. Als afsluiter zal de harmonie een selectie van prachtige moderne melodieën ten gehore brengen.

Locatie en weersomstandigheden

Het concert begint om 18.00 uur bij de kerk in Hooge Mierde. Mocht het weer niet meewerken, dan verplaatsen we het evenement naar De Schakel in Hooge Mierde. Houd deze pagina en sociale media in de gaten voor eventuele updates op de dag zelf.

We hopen dat je erbij kunt zijn. Het zomeravondconcert is een geweldige gelegenheid om de lokale muziektalenten te ondersteunen en te genieten van een sfeervolle avond.

Tot dan!

Dorp
Hooge Mierde, Hulsel, Lage Mierde, Reusel

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Sirena
Muziekvereniging Sirena bestaat uit een slagwerkgroep en een harmonieorkest.... Lees meer