Details

Zaterdag 1 oktober 2022 van 00:00 tot 23:59 uur
Afgelopen
Kerkplein 3, Reusel

28 dagen niet roken… doe jij ook mee?

Roken is een verslaving die grote risico’s voor de gezondheid kan hebben. Dat is gelukkig voor veel mensen een goede reden om te stoppen met roken! 

Motivatie

Stoppen is niet gemakkelijk, maar je hoeft het niet alleen te doen! Jouw omgeving kan je helpen én Stoptober biedt extra begeleiding.

Stoptober App

De gratis Stoptober App is jouw dagelijkse steun en toeverlaat. In de app kun je precies bijhouden hoe lang je al gestopt bent en wat je dat oplevert aan geld en gezondheid. De app geeft je elke dag steun en tips. De dagelijkse berichten helpen je om het vol te houden. Zodra je merkt dat jouw conditie vooruit gaat en je meer lucht krijgt, is dat natuurlijk een hele goede motivatie om het vol te houden!

Ook dit jaar heeft de app weer een community functie. Hiermee kun je bijvoorbeeld steun krijgen van je sportteam, buurtgenoten of collega's. De app biedt je ook afleiding als je dat even nodig hebt, zoals filmpjes en puzzels.

Tips en extra ondersteuning

Kijk voor tips op www.stoptober.nl. Hier staat een Stoptober Stoppenplan met veel handige tips.

En als je het even moeilijk hebt dan bel je gratis naar de Stoplijn: 0800 - 1995. Veel succes!

Dorp
Hooge Mierde, Hulsel, Lage Mierde, Reusel

Over de organisator

Gemeente Reusel-De Mierden
De gemeente Reusel-De Mierden ligt in De Kempen aan de grens met België en heeft als buurgemeenten Bladel en Hilvarenbeek. De gemeente be...... Lees meer