Nina June - Meet Me On The Edge Of Our Ruin [muziek]

't Schouw

Details

Zaterdag 26 november 2022 van 20:30 tot 22:30 uur
Afgelopen
MFA de Schakel
Hooge Mierde, De Stad, Hooge Mierde, Nederland

De songs van Nina June gaan over de schoonheid van vergankelijkheid maar ook over de pijn die er onherroepelijk mee is verbonden. Begeleid door wonderschone pianopartijen en romantische strijkersarrangementen, gehuld in een wolk van vintage glamour, weet Nina je recht in je hart te raken met haar meeslepende, filmische en melancholische songs.

Nina won in 2018 de Zilveren Notekraker voor haar album Bon Voyage. Ze speelde reeds shows in New York, Milaan, Parijs en Berlijn en haar songs werden op Spotify meer dan 30 miljoen keer beluisterd. Voor haar nieuwe album reisde ze af naar Londen, waar ze werkte met de producer van o.a Florence + The Machine. De strijkersarrangementen werden gemaakt door de vaste arrangeur van o.a Björk.

Nina's stemgeluid wordt vaak vergeleken met zangeressen als Ane Brun en Agnes Obel, maar haar timbre en songs dragen onmiskenbaar haar eigen handtekening. Na een album tournee door Europa is ze nu terug in de Nederlandse theaters om de harten van de mensen te veroveren met nieuwe parels van songs.

Kaarten zijn te koop via de website van 't Schouw.

Dorp
Hooge Mierde, Hulsel, Lage Mierde, Reusel

Over de organisator

't Schouw
Stichting 't Schouw is een particuliere stichting voor cultuurbevordering die namens de gemeente Reusel- De Mierden het cultuurprogramma ...... Lees meer