Samen overstappen op een hybride warmtepomp?

Gemeente Reusel-De Mierden

Details

Donderdag 19 mei 2022 van 19:30 tot 21:00 uur
Afgelopen
Cultureel Centrum de Kei
Kerkplein, Reusel, Nederland

Door de hoge energieprijzen zijn veel mensen aan het oriënteren op energiebesparing of verduurzaming van hun woning. Eén van de mogelijkheden is de aanschaf van een hybride warmtepomp. Daarmee bespaar je aanzienlijk op het gasverbruik. Een hybride warmtepomp komt naast je bestaande cv-ketel te hangen. Samen zorgen ze voor de verwarming van je woning. De cv-ketel blijft het warme water doen. De keuze van de juiste hybride warmtepomp is vaak nog een ingewikkeld traject. Je moet met verschillende zaken rekening houden. Daarbij bieden we je graag de helpende hand! 

Informatieavond samen overstappen

Op 19 mei organiseren we, samen met KempenEnergie, een informatieavond in Cultureel Centrum De Kei in Reusel. Je bent welkom om 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig. Tijdens de informatieavond kijken we of er voldoende belangstelling is om voor maximaal 20 inwoners een collectief project te starten. Daarbij adviseert KempenEnergie jou op basis van jouw specifieke woonsituatie. Daarna worden er een collectieve offertes opgevraagd bij leveranciers in de regio. Zo kunnen we goed onderbouwde keuzes maken! KempenEnergie begeleidt ook de uitvoering. Meer informatie via .

Dorp
Hooge Mierde, Hulsel, Lage Mierde, Reusel

Over de organisator

Gemeente Reusel-De Mierden
De gemeente Reusel-De Mierden ligt in De Kempen aan de grens met België en heeft als buurgemeenten Bladel en Hilvarenbeek. De gemeente be...... Lees meer